arrow-down arrow-right arrow-left search home

Isännöintipalvelut

Aari Isännöinnin asunto-osakeyhtiöiden isännöintipalvelut lähtevät asiakkaiden ja taloyhtiöiden tarpeista. Isännöitsijämme ovat alansa huippuluokan ammattilaisia, jotka hallitsevat myös haastavammat tilanteet kiinteistöjen elinkaaren kulussa.

Palvelevaa isännöintiä

Haluamme panostaa asiakasyhteistyöhön, olla asiakkaidemme tavoitettavissa sekä rakentaa aidosti avoimet välit asiakkaidemme suuntaan – olla se aidosti palveleva isännöintiyhtiö. Useat toimistomme ja lukuisa henkilöstömme helpottavat asiointiasi. Tule vaikka käymään!

Kiinteistöjen elinkaarihallinta

Asunto-osakeyhtiöiden hyvään hoitamiseen kuuluu kiinteistönpidon hallinnollinen sekä tekninen asiantuntemus. Aari Isännöinnin ammattilaiset osaavat ennakoida taloyhtiöiden tarpeet ja varautua niihin asianmukaisesti hyvissä ajoin. Ammattitaidolla hoidetut taloyhtiöt voivat hyvin ja hyvinvoivissa taloyhtiöissä on huoletonta asua.

Lisäarvopalvelut

Aari Isännöinnin lisäarvopalveluilla voidaan joustavasti täydentää asiakkaidemme palveluvalikoimaa ja räätälöidä palvelupaketti kiinteistöjen tarpeita parhaiten vastaavaksi kokonaisuudeksi.

Lisäarvopalveluitamme ovat muun muassa asuntojen ja kiinteistöjen kuntoarviot ja -luokitukset, energiakatselmukset ja -todistukset sekä peruskorjausten projektinjohto ja valvonta. Lisäarvopalveluihin kuuluvat myös erilaiset tekniset asiantuntijapalvelut ja hoitokatselmukset.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Hyvä kiinteistönhoito vaatii suunnitelmallisuutta ja kiinteistöjen elinkaarituntemusta. Ammattitaitoinen henkilöstömme hoitaa asiakkaan puolesta uudis- ja korjausrakentamisen projektoinnin eri vaiheet, kuten suunnittelun ja valvonnan. Putkiremontit, julkisivusaneeraukset sekä muut peruskorjaushankkeet hoituvat kunnialla alusta loppuun.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme.